(Dutch) Dotned.nl meeting: VB.NET vs. C#, the battle!

(Dutch, sorry :)). Morgen (donderdag), vindt er weer een meeting plaats van de Nederlandse .NET gebruikersgroep, dotned, en ik zal daar tezamen met Maurice de Beijer een presentatie verzorgen met als titel: VB.NET vs. C#, the battle. Maurice is een VB.NET MVP en zoals men wellicht weet ben ik een C# MVP en we zullen de strijd met elkaar aangaan omtrent de vraag die ons allen bezighoudt: welke van die talen is nou de beste? Maar we houden het luchtig

Wil je er ook bij zijn? Dat kan natuurlijk : Ga naar http://www.dotned.nl/Meetings/default.aspx en geef je op. Kun je er morgenavond niet bij zijn, niet getreurd, Maurice en ik zullen dezelfde presentatie ook geven op de Software Development Event dag van de SDN a.s. vrijdag. Tot dan!

Published Wednesday, March 22, 2006 8:55 PM by FransBouma
Filed under:

Comments

# re: (Dutch) Dotned.nl meeting: VB.NET vs. C#, the battle!

Thursday, March 23, 2006 5:54 AM by Rémy
Wel intressant om te gaan, maar nergens staat de tijd en locatie...

Hoe kan ik mij opgeven als ik niet eens weet of de tijd en locatie mij wel uitkomt :S.

# re: (Dutch) Dotned.nl meeting: VB.NET vs. C#, the battle!

Thursday, March 23, 2006 6:09 AM by Frans Bouma
Vanavond begint om 1900 uur (1800 uur zaal open) in Doorn. Morgen is in Ede (hele dag, zie website)

# re: (Dutch) Dotned.nl meeting: VB.NET vs. C#, the battle!

Monday, March 27, 2006 7:34 AM by Bert
Wordt de show ook nog online opgevoerd? Ik was beide events helaas niet in de gelegenheid (van vrijdag hoorde ik het te laat) :(

# re: (Dutch) Dotned.nl meeting: VB.NET vs. C#, the battle!

Monday, March 27, 2006 10:37 AM by Frans Bouma
Ze (dotned.nl) zouden de slides online zetten ja, maar ik heb nog niets gezien (evenals de foto's die nog niet online staan).

# re: (Dutch) Dotned.nl meeting: VB.NET vs. C#, the battle!

Monday, March 27, 2006 10:39 AM by Frans Bouma
Correctie, de slides staan op dotned.nl :)

# re: (Dutch) Dotned.nl meeting: VB.NET vs. C#, the battle!

Monday, March 27, 2006 11:18 AM by Bert
Ah kijk.
Vreemd he, die uitkomst verbaast me helemaal niets :)
(doe mij trouwens maar VB, voor mij toch meer RAD en ik ben niet zo'n nerd :P)