ASP.NET MVC ondersteuning met Visual Web Developer 2008 Express

Vorige week blogde ik over de ASP.NET MVC Preview 3 release.  Eén belangrijk ding ben ik vergeten mee te geven over deze release. Je kunt het nu ook gebruiken met Visual Studio 2008 alsook met de Visual Web Devolper 2008 Express Edition.

De SP1 release van Visual Web Devoloper 2008 Express biedt ook ondersteuning voor beide class library projecten alsook voor webapplicatieprojecten (voordien konden enkel web site projecten erin gebruikt worden). Deze nieuwe ondersteuning kan je afzonderlijk gebruiken in VWD Express, maar ook met ASP.NET en Silverlight projectondersteuning. Als je Visual Web Developer Express SP1 Beta installeert kan je onmiddellijk starten met ASP.NET Preview 3.

Belangrijk: ASP.NET MVC Preview 3 heeft SP1 niet nodig als je Visual Studio 2008 gebruikt. ASP.NET MVC Preview 3 zal perfect werken met VS 2008 en VS 2008 SP1.

Je kunt meer leren over de nieuwe VWD Express ondersteuning van ASP.NET MVC door hier de blog van het VS Web Tools team te lezen. Deze post bevat ook een gratis download die ASP.NET MVC Test Project ondersteuning voorziet van NUinit-based unit tests. Je kunt deze NUnit project templates gebruiken met Visual Studio 2008 alsook met Visual Web Developer Express 2008.

Hopelijk kan je hiermee aan de slag,

 Scott.

Published Monday, June 2, 2008 6:07 AM by Joeri Pansaerts
Filed under: , , ,

Comments

No Comments